Nabeschouwing Portsmouth - Burton Albion (2-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Burton Albion (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Portsmouth en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door O. Hawkins, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Cole, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette J. Hesketh zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Clarke de 2-2 maakte voor Portsmouth.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Portsmouth - Burton Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Naylor Portsmouth
28' Wissel Portsmouth Wissel G. Evans voor D. Donohue Portsmouth
36' Doelpunt Portsmouth Doelpunt O. Hawkins Portsmouth 1-0
46' Wissel Burton Albion Wissel D. Cole voor B. Fox Burton Albion
48' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Cole Burton Albion 1-1
52' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Hesketh Burton Albion 1-2
57' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Clarke Portsmouth 2-2
64' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor O. Hawkins Portsmouth
77' Wissel Burton Albion Wissel J. Buxton voor W. Miller Burton Albion
93' Wissel Burton Albion Wissel C. Beardsley voor J. Allen Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Burton Albion
Opstellingen Portsmouth - Burton Albion
De opstellingen van Portsmouth en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.