Nabeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons (3-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 25 februari 2020 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Portsmouth het dinsdag 25 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons (3-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portsmouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Cannon. Milton Keynes Dons kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gilbey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette J. Marquis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

In de 86e minuut werd C. Morris van Milton Keynes Dons met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Milton Keynes Dons het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 91 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat M. Harness de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Milton Keynes Dons 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Portsmouth Doelpunt A. Cannon met assist van R. Williams Portsmouth 1-0
47' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt A. Gilbey Milton Keynes Dons 1-1
49' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis met assist van R. McCrorie Portsmouth 2-1
52' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Burgess Portsmouth
58' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Cannon Portsmouth
62' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor C. McGrandles Milton Keynes Dons
68' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Lewington Milton Keynes Dons
77' Wissel Portsmouth Wissel M. Harness voor A. Cannon Portsmouth
77' Wissel Portsmouth Wissel C. McGeehan voor R. Williams Portsmouth
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Nombe voor L. Thompson Milton Keynes Dons
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Reeves voor J. Houghton Milton Keynes Dons
86' Rode kaart Milton Keynes Dons Rode kaart voor C. Morris Milton Keynes Dons
89' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor R. Poole Milton Keynes Dons
91' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness Portsmouth 3-1
93' Wissel Portsmouth Wissel S. Seddon voor R. Curtis Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Milton Keynes Dons
Opstellingen Portsmouth - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Portsmouth en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.