Nabeschouwing Portsmouth - Oxford United (4-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Oxford United (4-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 4-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door G. Evans, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut was het Portsmouth dat via J. Henry dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Lee Swabey. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-0 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt. In de 80e minuut scoorde Oxford United via D. Wheeler, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Portsmouth dankzij een 4-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - Oxford United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Hanson Oxford United
29' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
39' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Baptiste Oxford United
48' Doelpunt Portsmouth Doelpunt G. Evans met assist van O. Hawkins Portsmouth 1-0
56' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Dickie Portsmouth 2-0
61' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Henry met assist van S. Baptiste Portsmouth
61' Wissel Oxford United Wissel J. Obika voor S. Smith Oxford United
62' Wissel Oxford United Wissel J. Ruffles voor L. Garbutt Oxford United
65' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Lowe met assist van O. Hawkins Portsmouth 3-0
80' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Wheeler met assist van R. Curtis Oxford United
89' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Whatmough Portsmouth 3-1
92' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Lowe Portsmouth 4-1
96' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor B. Thompson Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Oxford United
Opstellingen Portsmouth - Oxford United
De opstellingen van Portsmouth en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.