Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (3-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (3-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 3-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Loovens in de 47e minuut, waardoor Sunderland met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 48e minuut voor dat Portsmouth via G. Evans op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Portsmouth via een goal van R. Curtis in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 57e minuut was het Sunderland dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. ONien. Na 63 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat B. Thompson de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Sunderland 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor O. Hawkins Portsmouth
47' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor G. Loovens Sunderland
48' Penalty Portsmouth Penalty G. Evans Portsmouth 1-0
49' Wissel Sunderland Wissel A. Öztürk voor D. Watmore Sunderland
52' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
53' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis Portsmouth 2-0
54' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Honeyman Sunderland
57' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. ONien Sunderland 2-1
59' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor G. Honeyman Sunderland
60' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor N. Thompson Portsmouth
63' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Thompson Portsmouth 3-1
72' Wissel Portsmouth Wissel B. Close voor G. Evans Portsmouth
78' Wissel Sunderland Wissel J. Sinclair voor A. McGeady Sunderland
80' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor O. Hawkins Portsmouth
88' Wissel Portsmouth Wissel A. Green voor R. Curtis Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Sunderland
Opstellingen Portsmouth - Sunderland
De opstellingen van Portsmouth en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.