Nabeschouwing Rochdale - Charlton Athletic (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Charlton Athletic (1-0)

Het League One duel tussen Rochdale en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Rochdale kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van I. Henderson. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rochdale.

LIVE Rochdale - Charlton Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 1-0
46' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor B. Inman Rochdale
46' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Reeves voor K. Bielik Charlton Athletic
48' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Ward Charlton Athletic
49' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor O. Rathbone Rochdale
61' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Fosu voor J. Ward Charlton Athletic
67' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Perkins voor O. Rathbone Charlton Athletic
67' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Andrew M. Williams Charlton Athletic
76' Wissel Charlton Athletic Wissel Vetokele voor K. Ahearne-Grant Charlton Athletic
82' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Cullen Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Charlton Athletic
Opstellingen Rochdale - Charlton Athletic
De opstellingen van Rochdale en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Charlton Athletic

Rochdale en Charlton Athletic treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rochdale als Charlton Athletic wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Rochdale 3
Winst Charlton Athletic 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 17e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 11e plaats.