Nabeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers (2-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 oktober 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers (2-3)

Het League One duel tussen Rochdale en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-3 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Crawford, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Butler op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Rochdale vervolgens op 1-2. Het was I. Henderson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Doncaster Rovers vergroot nadat J. Anderson de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rochdale dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Ntlhe de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Doncaster Rovers.

Wedstrijdstatistieken Rochdale - Doncaster Rovers
Goals
2
3
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
23
9
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
59
43
Gevaarlijke aanvallen
46
29
Corners
13
4
Wissels
0
3
LIVE Rochdale - Doncaster Rovers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor N. Mason Doncaster Rovers
20' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt A. Crawford Doncaster Rovers 0-1
27' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Wright Doncaster Rovers
50' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt A. Butler Doncaster Rovers 0-2
59' Penalty Rochdale Penalty I. Henderson Rochdale 1-2
60' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Anderson voor A. Crawford Doncaster Rovers
68' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Anderson Doncaster Rovers 1-3
70' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Williams Rochdale
71' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Wilks voor A. May Doncaster Rovers
73' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor A. Cannon Rochdale
80' Wissel Doncaster Rovers Wissel P. Taylor voor J. Coppinger Doncaster Rovers
82' Doelpunt Rochdale Doelpunt K. Ntlhe Rochdale 2-3
88' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor P. Taylor Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Doncaster Rovers
Opstellingen Rochdale - Doncaster Rovers
De opstellingen van Rochdale en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Doncaster Rovers
# Speler Pos.
13 Marko Maroši K
2 Niall Mason V
3 Daniel Kenny Andrew V
5 Joe Wright V
6 Andy Butler V
8 Benjamin Whiteman M
17 Matt Blair M
26 James Coppinger M
11 Alistair Crawford A
9 John Marquis A
19 Alfie May A
Wissels Doncaster Rovers
# Speler Pos.
1 Ian Lawlor K
35 Branden Horton V
12 Tom Anderson V
22 Jermaine Anderson M
14 Alfie Beestin A
7 Mallik Wilks A
16 Paul Taylor A
Voorbeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers

Rochdale en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 29 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rochdale als Doncaster Rovers wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rochdale 2
Winst Doncaster Rovers 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 15e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rochdale - Doncaster Rovers Opstelling Rochdale Opstelling Doncaster Rovers Live Rochdale - Doncaster Rovers Live Rochdale - Doncaster Rovers kijken Rochdale - Doncaster Rovers kijken Live Rochdale - Doncaster Rovers stream Rochdale - Doncaster Rovers Fox Sports Nabeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers Uitslag Rochdale - Doncaster Rovers Statistieken Rochdale - Doncaster Rovers League One 2018/2019 Rochdale - Doncaster Rovers wedden Rochdale - Doncaster Rovers gokken Rochdale - Doncaster Rovers Unibet