Nabeschouwing Rochdale - Gillingham (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Gillingham (3-0)

Het League One duel tussen Rochdale en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door I. Henderson, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Henderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Rochdale, waarmee I. Henderson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Rochdale dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rochdale - Gillingham 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 1-0
18' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 2-0
57' Wissel Gillingham Wissel E. List voor J. Parker Gillingham
64' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 3-0
71' Wissel Gillingham Wissel N. Nasseri voor L. ONeill Gillingham
77' Wissel Rochdale Wissel M. Williams voor C. Andrew Rochdale
83' Wissel Gillingham Wissel B. Hanlan voor D. Parrett Gillingham
86' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor I. Henderson Rochdale
89' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor I. Henderson Rochdale
92' Wissel Rochdale Wissel D. Adshead voor M. Gillam Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Gillingham
Opstellingen Rochdale - Gillingham
De opstellingen van Rochdale en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Gillingham

Rochdale en Gillingham treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Gillingham in de League One vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 4 keer wist de ploeg van Rochdale te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rochdale. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rochdale 2
Winst Gillingham 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 14e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 15e plaats.