Nabeschouwing Rochdale - Luton Town (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Luton Town (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Rochdale en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Hylton in de 79e minuut, waardoor Luton Town met een man minder kwam te staan. Het was Rochdale dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Rochdale, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Oliver Yates niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rochdale - Luton Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Shinnie Luton Town
55' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor A. Shinnie Luton Town
55' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor E. Lee Luton Town
58' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor M. Williams Rochdale
70' Wissel Rochdale Wissel Z. Clough voor B. Inman Rochdale
77' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor J. Collins Luton Town
79' Rode kaart Luton Town Rode kaart voor D. Hylton Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Luton Town
Opstellingen Rochdale - Luton Town
De opstellingen van Rochdale en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.