Nabeschouwing Rochdale - Plymouth Argyle (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Plymouth Argyle (1-2)

Het League One duel tussen Rochdale en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door J. Grant, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Rochdale kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Inman, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Perkins kwam Plymouth Argyle in de 80e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Boyeson, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rochdale - Plymouth Argyle 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor L. Jephcott Plymouth Argyle
62' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor D. Perkins Rochdale
63' Wissel Rochdale Wissel A. Cannon voor O. Rathbone Rochdale
68' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Ness voor F. Ladapo Plymouth Argyle
73' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Grant Plymouth Argyle 0-1
76' Doelpunt Rochdale Doelpunt B. Inman Rochdale 1-1
79' Wissel Rochdale Wissel M. Gillam voor D. Perkins Rochdale
80' Eigen doelpunt Plymouth Argyle Eigen doelpunt D. Perkins Plymouth Argyle 1-2
86' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Plymouth Argyle
Opstellingen Rochdale - Plymouth Argyle
De opstellingen van Rochdale en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Plymouth Argyle

Rochdale en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 24 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Rochdale favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Plymouth Argyle slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rochdale 1
Winst Plymouth Argyle 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 18e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 22e plaats.