Nabeschouwing Rochdale - Portsmouth (1-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Portsmouth (1-3)

Het League One duel tussen Rochdale en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-3 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rochdale kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Wilbraham. Portsmouth kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Lowe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette B. Pitman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat M. Clarke de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Portsmouth.

LIVE Rochdale - Portsmouth 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Wilbraham Rochdale 1-0
25' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Lowe Portsmouth 1-1
45' Wissel Rochdale Wissel A. Cannon voor S. Hart Rochdale
50' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor M. Williams Rochdale
60' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Lowe Portsmouth
71' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Pitman Portsmouth 1-2
75' Wissel Portsmouth Wissel B. Thompson voor G. Evans Portsmouth
77' Wissel Rochdale Wissel Z. Clough voor C. Camps Rochdale
81' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Clarke Portsmouth 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Portsmouth
Opstellingen Rochdale - Portsmouth
De opstellingen van Rochdale en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Portsmouth

Rochdale en Portsmouth treffen elkaar in de 10e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Portsmouth in de League One vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Portsmouth favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rochdale te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rochdale. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rochdale 0
Winst Portsmouth 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 14e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 2e plaats.