Nabeschouwing Rochdale - Scunthorpe United (3-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 23 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Scunthorpe United (3-1)

Het League One duel tussen Rochdale en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Eddie Ilderton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Wilbraham, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Scunthorpe United kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hallam, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette K. Ntlhe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rochdale de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Rochdale vergroot nadat A. Wilbraham de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rochdale.

LIVE Rochdale - Scunthorpe United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Wilbraham met assist van M. Done Rochdale 1-0
16' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt J. Hallam Scunthorpe United 1-1
27' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor H. McGahey Scunthorpe United
42' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor A. McMahon Scunthorpe United
46' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Butroid voor A. McMahon Scunthorpe United
51' Doelpunt Rochdale Doelpunt K. Ntlhe Rochdale 2-1
60' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Wilbraham met assist van R. McLaughlin Rochdale 3-1
71' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Hammill voor J. Perch Scunthorpe United
79' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor A. Wilbraham Rochdale
86' Wissel Rochdale Wissel J. Keohane voor K. Ntlhe Rochdale
92' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor M. Done Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Scunthorpe United
Opstellingen Rochdale - Scunthorpe United
De opstellingen van Rochdale en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Scunthorpe United

Rochdale en Scunthorpe United treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eddie Ilderton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Scunthorpe United in de League One vond plaats op 8 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Rochdale favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Scunthorpe United slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rochdale 4
Winst Scunthorpe United 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 23e positie staat, terwijl we Scunthorpe United terugvinden op de 17e plaats.