Nabeschouwing Rochdale - Southend United (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Southend United (1-0)

Het League One duel tussen Rochdale en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door I. Henderson, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rochdale uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rochdale - Southend United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Southend United Wissel T. Dieng voor L. Hyam Southend United
38' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Williams Rochdale
53' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 1-0
60' Wissel Southend United Wissel M. Kightly voor T. Dieng Southend United
60' Wissel Southend United Wissel S. McLaughlin voor S. Hendrie Southend United
63' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor R. Pyke Rochdale
72' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor M. Williams Rochdale
87' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor I. Henderson Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Southend United
Opstellingen Rochdale - Southend United
De opstellingen van Rochdale en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Southend United

Rochdale en Southend United treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Southend United in de League One vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Rochdale favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Southend United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rochdale 3
Winst Southend United 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 15e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 19e plaats.