Nabeschouwing Rotherham United - Lincoln City (0-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rotherham United het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Lincoln City (0-2)

Het League One duel tussen Rotherham United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. MacDonald zette Lincoln City op een 0-1 voorsprong in de 42e minuut van de wedstrijd. Lincoln City vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Anderson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lincoln City.

LIVE Rotherham United - Lincoln City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor F. Ladapo Rotherham United
22' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Morrell Lincoln City
42' Eigen doelpunt Lincoln City Eigen doelpunt S. MacDonald Lincoln City 0-1
49' Doelpunt Lincoln City Doelpunt H. Anderson met assist van J. Grant Lincoln City 0-2
51' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Crooks Rotherham United
57' Wissel Rotherham United Wissel C. Morris voor M. Smith Rotherham United
57' Wissel Rotherham United Wissel Ben Wiles voor D. Barlaser Rotherham United
59' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor K. Vassell Rotherham United
65' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor K. Vassell Rotherham United
72' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor H. Toffolo Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Lincoln City
Opstellingen Rotherham United - Lincoln City
De opstellingen van Rotherham United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.