Nabeschouwing Scunthorpe United - Gillingham (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Gillingham (0-2)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door T. Eaves, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Parrett op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gillingham.

LIVE Scunthorpe United - Gillingham 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Parrett Gillingham
41' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor C. Goode Scunthorpe United
50' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor R. McArdle Scunthorpe United
52' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Perch Scunthorpe United
54' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 0-1
56' Doelpunt Gillingham Doelpunt D. Parrett Gillingham 0-2
62' Wissel Scunthorpe United Wissel I. Ugbo voor M. Lund Scunthorpe United
69' Wissel Gillingham Wissel A. Lacey voor M. Ehmer Gillingham
71' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Dales voor G. Thomas Scunthorpe United
82' Wissel Gillingham Wissel B. Bingham voor D. Parrett Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Gillingham
Opstellingen Scunthorpe United - Gillingham
De opstellingen van Scunthorpe United en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Scunthorpe United - Gillingham

Scunthorpe United en Gillingham treffen elkaar in de 21e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Scunthorpe United en Gillingham in de League One vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Scunthorpe United favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Scunthorpe United 6
Winst Gillingham 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Scunthorpe United op een 20e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 18e plaats.