Nabeschouwing Scunthorpe United - Oxford United (3-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Oxford United (3-3)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Scunthorpe United en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Henry, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brannagan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee C. Nelson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 60 minuten deed J. Clarke iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Scunthorpe United werd verkleind tot 1-3. In de 64e minuut kwam Scunthorpe United weer dichterbij, nadat G. Thomas de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Scunthorpe United. In de 66e minuut was het C. Goode die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Marsden en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Scunthorpe United - Oxford United 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry Oxford United 0-1
17' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Lund Scunthorpe United
21' Wissel Scunthorpe United Wissel I. Ugbo voor J. Horsfield Scunthorpe United
26' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor C. Goode Scunthorpe United
42' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
46' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Butroid voor C. Borthwick-Jackson Scunthorpe United
50' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan Oxford United 0-2
55' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Nelson Oxford United 0-3
57' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Perch Scunthorpe United
60' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt J. Clarke Scunthorpe United 1-3
63' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
64' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt G. Thomas Scunthorpe United 2-3
65' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor J. Henry Oxford United
66' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt C. Goode Scunthorpe United 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Oxford United
Opstellingen Scunthorpe United - Oxford United
De opstellingen van Scunthorpe United en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.