Nabeschouwing Shrewsbury Town - Barnsley (3-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Barnsley (3-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Docherty. Shrewsbury Town vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Norburn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Pinnock.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Shrewsbury Town vergroot nadat L. Waterfall de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Barnsley 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt G. Docherty Shrewsbury Town 1-0
17' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Grant Shrewsbury Town
21' Wissel Barnsley Wissel C. McGeehan voor K. Dougall Barnsley
23' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Norburn Shrewsbury Town 2-0
49' Doelpunt Barnsley Doelpunt E. Pinnock Barnsley 2-1
51' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. McGeehan Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel G. Moncur voor B. Potts Barnsley
66' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Laurent voor R. Haynes Shrewsbury Town
68' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt L. Waterfall Shrewsbury Town 3-1
73' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor M. Thiam Barnsley
81' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Barnett voor G. Docherty Shrewsbury Town
96' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor R. Hedges Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Barnsley
Opstellingen Shrewsbury Town - Barnsley
De opstellingen van Shrewsbury Town en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.