Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bradford City (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bradford City (0-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Payne, waarmee Bradford City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bradford City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bradford City.

LIVE Shrewsbury Town - Bradford City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Payne Bradford City 0-1
66' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Grant voor D. Loft Shrewsbury Town
66' Wissel Bradford City Wissel E. Doyle voor J. Riley Bradford City
72' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor J. Wright Bradford City
74' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Gilliead voor C. Colkett Shrewsbury Town
77' Wissel Bradford City Wissel T. Robinson voor S. Scannell Bradford City
78' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor N. Knight-Percival Bradford City
79' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Beckles Shrewsbury Town
81' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor S. Payne Shrewsbury Town
86' Wissel Bradford City Wissel S. Seedorf voor H. Akpan Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Bradford City
Opstellingen Shrewsbury Town - Bradford City
De opstellingen van Shrewsbury Town en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.