Nabeschouwing Shrewsbury Town - Peterborough United (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Peterborough United (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Docherty. Peterborough United kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Godden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette F. Okenabirhie zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Shrewsbury Town de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Peterborough United nadat R. Tafazolli in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Shrewsbury Town - Peterborough United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt G. Docherty Shrewsbury Town 1-0
13' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 1-1
57' Wissel Peterborough United Wissel G. Cooper voor S. Dembele Peterborough United
59' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 2-1
61' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor J. Laurent Shrewsbury Town
70' Wissel Peterborough United Wissel J. Walker voor L. Reed Peterborough United
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. John-Lewis voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
78' Wissel Peterborough United Wissel J. Cummings voor M. Godden Peterborough United
79' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Grant Shrewsbury Town
81' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Cummings Peterborough United
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. Angol voor S. Whalley Shrewsbury Town
92' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Tafazolli Peterborough United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Peterborough United
Opstellingen Shrewsbury Town - Peterborough United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.