Nabeschouwing Shrewsbury Town - Rochdale (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 17 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Rochdale (3-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 3-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. O. Norburn maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Shrewsbury Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rochdale kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Inman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette M. Williams zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rochdale de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Okenabirhie de 2-2 maakte voor Shrewsbury Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Shrewsbury Town dat in de 72e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat O. Norburn de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lee Swabey en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Rochdale 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor C. Camps Rochdale
32' Penalty Shrewsbury Town Penalty O. Norburn Shrewsbury Town 1-0
46' Doelpunt Rochdale Doelpunt B. Inman Rochdale 1-1
58' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Williams Rochdale 1-2
65' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 2-2
69' Wissel Rochdale Wissel D. Perkins voor B. Inman Rochdale
72' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Norburn Shrewsbury Town 3-2
79' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor S. Hart Rochdale
79' Wissel Rochdale Wissel A. Wilbraham voor M. Williams Rochdale
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. John-Lewis voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
87' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor D. Perkins Rochdale
90' Wissel Shrewsbury Town Wissel Abobaker Eisa voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Rochdale
Opstellingen Shrewsbury Town - Rochdale
De opstellingen van Shrewsbury Town en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.