Nabeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland (0-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van O. Beckles zette Sunderland op een 0-1 voorsprong in de 58e minuut van de wedstrijd. Sunderland vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. ONien op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sunderland.

LIVE Shrewsbury Town - Sunderland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
54' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor J. Maja Sunderland
57' Wissel Sunderland Wissel G. Honeyman voor A. McGeady Sunderland
58' Eigen doelpunt Sunderland Eigen doelpunt O. Beckles Sunderland 0-1
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Haynes voor A. Gilliead Shrewsbury Town
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor J. Laurent Shrewsbury Town
84' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. ONien Sunderland 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Sunderland
Opstellingen Shrewsbury Town - Sunderland
De opstellingen van Shrewsbury Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.