Nabeschouwing Shrewsbury Town - Tranmere Rovers (2-3) || League One 2019/2020

Dinsdag 25 februari 2020 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 25 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Tranmere Rovers (2-3)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 2-3 overwinning voor Tranmere Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Ellis, waarmee Tranmere Rovers met 0-1 de leiding nam. Tranmere Rovers vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Woodyard op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Pierre.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Lang de 2-2 maakte voor Shrewsbury Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Tranmere Rovers dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Blackett-Taylor de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Oldham bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Tranmere Rovers.

LIVE Shrewsbury Town - Tranmere Rovers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt M. Ellis met assist van C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers 0-1
14' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt A. Woodyard Tranmere Rovers 0-2
27' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor J. Vaughan Tranmere Rovers
41' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor K. Wilson Tranmere Rovers
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Cummings voor J. Vela Shrewsbury Town
56' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt A. Pierre met assist van S. Goss Shrewsbury Town 1-2
62' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt C. Lang met assist van D. Udoh Shrewsbury Town 2-2
63' Wissel Tranmere Rovers Wissel D. Perkins voor L. McCullough Tranmere Rovers
64' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Jennings voor J. Vaughan Tranmere Rovers
76' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Beckles Shrewsbury Town
81' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor L. Ridehalgh Tranmere Rovers
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor D. Edwards Shrewsbury Town
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Hart voor D. Udoh Shrewsbury Town
95' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. Blackett-Taylor met assist van S. Davies Tranmere Rovers 2-3
96' Wissel Tranmere Rovers Wissel N. Danns voor C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Tranmere Rovers
Opstellingen Shrewsbury Town - Tranmere Rovers
De opstellingen van Shrewsbury Town en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.