Nabeschouwing Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers (2-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door J. McCarthy, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Beckles, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Shrewsbury Town in de 93e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist O. Norburn deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Trevor Kettle, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Golbourne Shrewsbury Town
58' Wissel Shrewsbury Town Wissel O. Beckles voor L. Waterfall Shrewsbury Town
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor L. Bolton Wycombe Wanderers
67' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. McCarthy Wycombe Wanderers 0-1
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor T. Campbell Shrewsbury Town
76' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Docherty voor D. Edwards Shrewsbury Town
83' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
87' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Beckles met assist van G. Docherty Shrewsbury Town 1-1
89' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Harriman voor P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers
93' Penalty Shrewsbury Town Penalty O. Norburn Shrewsbury Town 2-1
94' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bloomfield voor C. Thompson Wycombe Wanderers
94' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bean Wycombe Wanderers
96' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Beckles Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Shrewsbury Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Shrewsbury Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.