Nabeschouwing Southend United - Charlton Athletic (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Charlton Athletic (1-2)

Het League One duel tussen Southend United en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 1-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door L. Taylor, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Southend United kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Robinson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette K. Bielik zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut werd T. Fosu van Charlton Athletic met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Charlton Athletic het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 95e minuut werd M. Kightly van Southend United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Charlton Athletic met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 95e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. M. Oxley van Southend United was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Charlton Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southend United - Charlton Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
47' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
56' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Fosu voor P. Bauer Charlton Athletic
57' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 0-1
58' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Taylor Charlton Athletic
60' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Robinson Southend United 1-1
63' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. Demetriou Southend United
68' Wissel Southend United Wissel H. Bunn voor S. McLaughlin Southend United
71' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor D. Pratley Charlton Athletic
80' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor T. Fosu Charlton Athletic
85' Wissel Charlton Athletic Wissel Vetokele voor N. Ajose Charlton Athletic
87' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt K. Bielik Charlton Athletic 1-2
93' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. White Southend United
94' Rode kaart Charlton Athletic Rode kaart voor T. Fosu Charlton Athletic
95' Rode kaart Southend United Rode kaart voor M. Kightly Southend United
95' Rode kaart Southend United Rode kaart voor M. Oxley Southend United
96' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Lapslie Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Charlton Athletic
Opstellingen Southend United - Charlton Athletic
De opstellingen van Southend United en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.