Nabeschouwing Southend United - Coventry City (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Coventry City (1-2)

Het League One duel tussen Southend United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Hiwula-Mayifuila, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Southend United kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Hopper, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut kreeg S. Cox van Southend United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Southend United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Jones namens Coventry City in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Coventry City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southend United - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Hiwula-Mayifuila Coventry City 0-1
22' Gele kaart Southend United Gele kaart voor B. Coker Southend United
68' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Hopper Southend United 1-1
73' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Cox Southend United
76' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor J. Hiwula-Mayifuila Coventry City
78' Wissel Southend United Wissel J. Demetriou voor S. Mantom Southend United
79' Tweede gele kaart Southend United Tweede gele kaart voor S. Cox Southend United
80' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Coventry City
91' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Jones Coventry City 1-2
93' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Jones Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Coventry City
Opstellingen Southend United - Coventry City
De opstellingen van Southend United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.