Nabeschouwing Southend United - Doncaster Rovers (2-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Doncaster Rovers (2-3)

Het League One duel tussen Southend United en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-3 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door J. Marquis, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Wilks op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Doncaster Rovers, waarmee T. Rowe zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 75 minuten deed T. Hopper iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Southend United werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Southend United dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Robinson de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Doncaster Rovers.

LIVE Southend United - Doncaster Rovers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Butler Doncaster Rovers
35' Gele kaart Southend United Gele kaart voor M. Turner Southend United
51' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Marquis Doncaster Rovers 0-1
57' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor N. Mason Doncaster Rovers
58' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Wilks Doncaster Rovers 0-2
59' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Kiwomya voor J. Coppinger Doncaster Rovers
65' Wissel Southend United Wissel S. Barratt voor S. McLaughlin Southend United
65' Wissel Southend United Wissel T. Robinson voor S. Cox Southend United
66' Wissel Doncaster Rovers Wissel D. Amos voor D. Andrew Doncaster Rovers
70' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Rowe Doncaster Rovers 0-3
73' Wissel Southend United Wissel T. Dieng voor M. Kightly Southend United
75' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Hopper Southend United 1-3
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Blair voor A. Crawford Doncaster Rovers
86' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Robinson Southend United 2-3
91' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Wilks Doncaster Rovers
95' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Rowe Doncaster Rovers
97' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Kiwomya Doncaster Rovers
100' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Hopper Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Doncaster Rovers
Opstellingen Southend United - Doncaster Rovers
De opstellingen van Southend United en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.