Nabeschouwing Southend United - Fleetwood Town (3-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Fleetwood Town (3-3)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Southend United en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. McLaughlin, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Dunne, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette J. Morris zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Humphrys de 2-2 maakte voor Southend United. Fleetwood Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 52 minuten op voorsprong na een goal van K. Dempsey: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Southend United. In de 87e minuut was het S. Humphrys die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Busby bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Southend United - Fleetwood Town 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Clarke Fleetwood Town
17' Doelpunt Southend United Doelpunt S. McLaughlin Southend United 1-0
32' Gele kaart Southend United Gele kaart voor R. Kiernan Southend United
34' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Dunne met assist van J. Rossiter Fleetwood Town 1-1
46' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Morris Fleetwood Town 1-2
48' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys Southend United 2-2
52' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt K. Dempsey Fleetwood Town 2-3
58' Wissel Southend United Wissel B. Goodship voor I. Hutchinson Southend United
60' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor J. Rossiter Fleetwood Town
69' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor P. Madden Fleetwood Town
69' Wissel Southend United Wissel J. Demetriou voor A. Blackman Southend United
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Coutts Fleetwood Town
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor W. Burns Fleetwood Town
79' Wissel Southend United Wissel L. Ndukwu voor S. McLaughlin Southend United
80' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Souttar voor J. Morris Fleetwood Town
87' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys Southend United 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Fleetwood Town
Opstellingen Southend United - Fleetwood Town
De opstellingen van Southend United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.