Nabeschouwing Southend United - Fleetwood Town (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Fleetwood Town (1-0)

Het League One duel tussen Southend United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-0 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door S. Cox, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. In de 95e minuut moest J. Wallace van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Charles Breakspear een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fleetwood Town verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Southend United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Southend United - Fleetwood Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Wallace voor D. Marney Fleetwood Town
53' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 1-0
58' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Wallace Fleetwood Town
60' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Wallace voor K. Dempsey Fleetwood Town
60' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Cox Southend United
78' Wissel Southend United Wissel M. Klass voor T. Robinson Southend United
79' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Hunter Fleetwood Town
82' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Grant voor G. Jones Fleetwood Town
92' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Fleetwood Town
95' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Wallace Fleetwood Town
95' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor J. Wallace Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Fleetwood Town
Opstellingen Southend United - Fleetwood Town
De opstellingen van Southend United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Southend United - Fleetwood Town

Southend United en Fleetwood Town treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Fleetwood Town favoriet. 2 keer wist de ploeg van Southend United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Southend United. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Southend United 1
Winst Fleetwood Town 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 18e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 8e plaats.