Nabeschouwing Southend United - Wycombe Wanderers (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Wycombe Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Southend United en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door A. Akinfenwa, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Akinfenwa op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers.

LIVE Southend United - Wycombe Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Southend United Wissel E. Bwomono voor J. Demetriou Southend United
43' Gele kaart Southend United Gele kaart voor M. Kightly Southend United
47' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor S. Kashket Wycombe Wanderers
61' Wissel Southend United Wissel S. McLaughlin voor M. Kightly Southend United
67' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
68' Wissel Southend United Wissel E. Acauah voor S. Humphrys Southend United
69' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa met assist van N. Freeman Wycombe Wanderers 0-1
72' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa met assist van M. Harriman Wycombe Wanderers 0-2
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Southend United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Southend United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Southend United - Wycombe Wanderers

Southend United en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southend United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Southend United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Southend United 1
Winst Wycombe Wanderers 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 21e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 20e plaats.