Nabeschouwing Sunderland - Plymouth Argyle (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zaterdag 2 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Plymouth Argyle (2-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door L. Cattermole, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sunderland opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het G. Honeyman die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sunderland.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sunderland.

LIVE Sunderland - Plymouth Argyle 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Cattermole Sunderland 1-0
50' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Dunne Sunderland
67' Wissel Sunderland Wissel D. Watmore voor L. Morgan Sunderland
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor O. Threlkeld Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Macey voor K. Letheren Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel P. Anderson voor Ruben Lameiras Plymouth Argyle
87' Doelpunt Sunderland Doelpunt G. Honeyman Sunderland 2-0
91' Wissel Sunderland Wissel C. Wyke voor W. Grigg Sunderland
91' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor A. McGeady Sunderland
93' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor N. Canavan Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Plymouth Argyle
Opstellingen Sunderland - Plymouth Argyle
De opstellingen van Sunderland en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sunderland - Plymouth Argyle

Sunderland en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 35e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Plymouth Argyle slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sunderland 1
Winst Plymouth Argyle 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 3e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 14e plaats.