Nabeschouwing Tranmere Rovers - Ipswich Town (1-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Ipswich Town (1-2)

Het League One duel tussen Tranmere Rovers en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door E. Monthe, waarmee Tranmere Rovers met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Downes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette K. Jackson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Ipswich Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tranmere Rovers - Ipswich Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt E. Monthe met assist van J. Caprice Tranmere Rovers 1-0
32' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor W. Norris Ipswich Town
36' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor D. Perkins Tranmere Rovers
55' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Downes met assist van L. Garbutt Ipswich Town 1-1
65' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor N. Danns Tranmere Rovers
66' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor A. Judge Ipswich Town
68' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor E. Huws Ipswich Town
71' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Monthe Tranmere Rovers
71' Wissel Tranmere Rovers Wissel O. Banks voor N. Danns Tranmere Rovers
72' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor W. Keane Ipswich Town
77' Wissel Ipswich Town Wissel C. Skuse voor E. Huws Ipswich Town
80' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Jackson met assist van J. Norwood Ipswich Town 1-2
84' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Blackett-Taylor voor D. Perkins Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Ipswich Town
Opstellingen Tranmere Rovers - Ipswich Town
De opstellingen van Tranmere Rovers en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.