Nabeschouwing Walsall - Burton Albion (1-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Burton Albion (1-3)

Het League One duel tussen Walsall en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Allen, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Cole op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee S. Fraser zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 77 minuten deed A. Cook iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Walsall werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Walsall echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Burton Albion.

Wedstrijdstatistieken Walsall - Burton Albion
Goals
1
3
Balbezit
42%
58%
Schoten totaal
11
18
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
57
60
Gevaarlijke aanvallen
43
42
Corners
4
4
Wissels
3
0
LIVE Walsall - Burton Albion 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Allen Burton Albion 0-1
25' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Cole Burton Albion 0-2
46' Wissel Walsall Wissel N. Devlin voor K. Wilson Walsall
47' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Fraser Burton Albion 0-3
74' Wissel Walsall Wissel Z. Ismail voor I. Osbourne Walsall
75' Wissel Walsall Wissel J. Ginnelly voor K. Morris Walsall
77' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook Walsall 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Burton Albion
Opstellingen Walsall - Burton Albion
De opstellingen van Walsall en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Walsall
# Speler Pos.
1 Liam Roberts K
28 Kane Wilson V
3 Luke Leahy V
34 Russell Martin V
5 Jon Guthrie V
31 Connor Ronan M
30 Isaiah Osbourne M
4 George Dobson M
8 Kieron Morris M
9 Andy Cook A
16 Morgan Ferrier A
Wissels Walsall
# Speler Pos.
13 Chris Dunn K
20 Connor Johnson V
15 Liam Kinsella M
6 Nicky Devlin M
10 Zeli Ismail M
11 Josh Ginnelly M
29 Josh Gordon A
Basiselftal Burton Albion
# Speler Pos.
40 Bradley Collins K
14 Damien McCrory V
2 John Brayford V
5 Kyle John McFadzean V
23 Stephen Quinn M
7 Scott Fraser M
4 Jamie Allen M
8 Jake Hesketh M
10 Lukas Akins A
44 Devante Cole A
27 Liam Boyce A
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
26 Dimitar Evtimov K
3 Jake Buxton V
18 William Miller M
11 David Templeton M
12 Ben Fox M
9 Joe Sbarra A
17 Marvin Sordell A
Voorbeschouwing Walsall - Burton Albion

Walsall en Burton Albion treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Walsall en Burton Albion in de League One vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Walsall favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Walsall 1
Winst Burton Albion 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Walsall op een 9e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Walsall - Burton Albion Opstelling Walsall Opstelling Burton Albion Live Walsall - Burton Albion Live Walsall - Burton Albion kijken Walsall - Burton Albion kijken Live Walsall - Burton Albion stream Walsall - Burton Albion Fox Sports Nabeschouwing Walsall - Burton Albion Uitslag Walsall - Burton Albion Statistieken Walsall - Burton Albion League One 2018/2019 Walsall - Burton Albion wedden Walsall - Burton Albion gokken Walsall - Burton Albion Unibet