Nabeschouwing Walsall - Peterborough United (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Peterborough United (3-0)

Het League One duel tussen Walsall en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 3-0 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door A. Cook, waarmee Walsall met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Lafferty zorgde ervoor dat Walsall op 2-0 kwam te staan in de 57e minuut. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Walsall, waarmee J. Gordon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Walsall dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Walsall - Peterborough United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor G. Cooper Peterborough United
47' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook met assist van S. Laird Walsall 1-0
48' Gele kaart Walsall Gele kaart voor G. Dobson Walsall
57' Eigen doelpunt Walsall Eigen doelpunt D. Lafferty Walsall 2-0
59' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor S. Dembele Peterborough United
61' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor A. Woodyard Peterborough United
62' Wissel Walsall Wissel J. Guthrie voor D. Scarr Walsall
65' Wissel Peterborough United Wissel L. Tomlin voor D. Lafferty Peterborough United
74' Doelpunt Walsall Doelpunt J. Gordon met assist van A. Cook Walsall 3-0
81' Wissel Walsall Wissel I. Osbourne voor J. Edwards Walsall
92' Wissel Walsall Wissel A. Oteh voor A. Cook Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Peterborough United
Opstellingen Walsall - Peterborough United
De opstellingen van Walsall en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Walsall - Peterborough United

Walsall en Peterborough United treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Walsall en Peterborough United in de League One vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Walsall te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Walsall. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Walsall 3
Winst Peterborough United 5
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Walsall op een 23e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 7e plaats.