Nabeschouwing Walsall - Portsmouth (2-3) || League One 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het dinsdag 12 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Portsmouth (2-3)

Het League One duel tussen Walsall en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 2-3 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. B. Pitman maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Portsmouth vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Portsmouth vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Bogle op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Portsmouth, waarmee V. Solomon-Otabor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 75 minuten deed J. Guthrie iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Walsall werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Walsall dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Guthrie de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trevor Kettle bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Walsall - Portsmouth 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Portsmouth Penalty B. Pitman Portsmouth 0-1
16' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Clarke Portsmouth
25' Doelpunt Portsmouth Doelpunt O. Bogle met assist van C. MacGillivray Portsmouth 0-2
37' Gele kaart Walsall Gele kaart voor L. Kinsella Walsall
68' Doelpunt Portsmouth Doelpunt V. Solomon-Otabor met assist van J. Lowe Portsmouth 0-3
70' Wissel Walsall Wissel C. Taylor voor J. Edwards Walsall
72' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Gordon Walsall
74' Wissel Portsmouth Wissel J. Vaughan voor O. Bogle Portsmouth
75' Doelpunt Walsall Doelpunt J. Guthrie Walsall 1-3
76' Gele kaart Walsall Gele kaart voor M. Ferrier Walsall
86' Wissel Portsmouth Wissel A. Walkes voor B. Pitman Portsmouth
87' Wissel Walsall Wissel A. Oteh voor Z. Ismail Walsall
94' Doelpunt Walsall Doelpunt J. Guthrie Walsall 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Portsmouth
Opstellingen Walsall - Portsmouth
De opstellingen van Walsall en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.