Nabeschouwing Walsall - Scunthorpe United (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Scunthorpe United (1-2)

Het League One duel tussen Walsall en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-2 overwinning voor Scunthorpe United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. Ojo, waarmee Scunthorpe United met 0-1 de leiding nam. Walsall kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Devlin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette L. Novak zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Scunthorpe United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Scunthorpe United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Walsall - Scunthorpe United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Walsall Wissel J. Gordon voor M. Ferrier Walsall
12' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt F. Ojo Scunthorpe United 0-1
41' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Gordon Walsall
43' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Perch Scunthorpe United
53' Doelpunt Walsall Doelpunt N. Devlin Walsall 1-1
68' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt L. Novak Scunthorpe United 1-2
74' Wissel Scunthorpe United Wissel B. Webster voor K. Wootton Scunthorpe United
76' Gele kaart Walsall Gele kaart voor L. Leahy Walsall
80' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Lewis voor G. Thomas Scunthorpe United
85' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Lund voor J. Perch Scunthorpe United
87' Wissel Walsall Wissel O. Mussa voor I. Osbourne Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Scunthorpe United
Opstellingen Walsall - Scunthorpe United
De opstellingen van Walsall en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.