Nabeschouwing Walsall - Sunderland (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Sunderland (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Walsall en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Power in de 23e minuut, waardoor Sunderland met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het J. Gordon die Walsall op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Walsall via een goal van J. Ginnelly in de 52e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 62e minuut was het Sunderland dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. McGeady. Na 89 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Gooch de 2-2 maakte namens Sunderland.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Walsall - Sunderland 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor M. Power Sunderland
37' Wissel Walsall Wissel K. Morris voor Z. Ismail Walsall
43' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Gordon Walsall
46' Doelpunt Walsall Doelpunt J. Gordon Walsall 1-0
49' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor B. Oviedo Sunderland
52' Doelpunt Walsall Doelpunt J. Ginnelly Walsall 2-0
53' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Honeyman Sunderland
61' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor J. Maja Sunderland
62' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady Sunderland 2-1
75' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
80' Wissel Walsall Wissel M. Ferrier voor J. Gordon Walsall
89' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch Sunderland 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Sunderland
Opstellingen Walsall - Sunderland
De opstellingen van Walsall en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.