Nabeschouwing Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon (1-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-2 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door K. Appiah, waarmee AFC Wimbledon met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist AFC Wimbledon opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het J. Jervis die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor AFC Wimbledon. In de 92e minuut wist Wycombe Wanderers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Onyedinma. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Wycombe Wanderers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor AFC Wimbledon dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Jervis voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
29' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt K. Appiah AFC Wimbledon 0-1
53' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Hanson AFC Wimbledon
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor R Williams Wycombe Wanderers
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Morris voor A. Samuel Wycombe Wanderers
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Mackail-Smith voor D. Gape Wycombe Wanderers
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Soares voor J. Hanson AFC Wimbledon
88' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Garratt voor A. Barcham AFC Wimbledon
90' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Jervis AFC Wimbledon 0-2
92' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt F. Onyedinma Wycombe Wanderers 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon
Opstellingen Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon
De opstellingen van Wycombe Wanderers en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.