Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Portsmouth (2-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Portsmouth (2-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-3 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Lowe, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Portsmouth dat via M. Clarke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter John Busby. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Na 80 minuten spelen wist Wycombe Wanderers via A. Walkes de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter John Busby.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Portsmouth dankzij een 2-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Portsmouth 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Lowe Portsmouth 0-1
43' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
46' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Clarke Portsmouth
46' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor B. Pitman Portsmouth 0-2
55' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt M. Bean Wycombe Wanderers 1-2
60' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Pitman Portsmouth 1-3
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor M. Bean Wycombe Wanderers
74' Wissel Portsmouth Wissel S. Kashket voor P. Cowan-Hall Portsmouth
80' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Walkes met assist van B. Pitman Wycombe Wanderers
82' Wissel Portsmouth Wissel S. Kashket voor A. Akinfenwa Portsmouth 2-3
84' Wissel Portsmouth Wissel R. Curtis voor G. Evans Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Portsmouth
Opstellingen Wycombe Wanderers - Portsmouth
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.