Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Samuel, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sunderland het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk D. Watmore die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 98e minuut moest Sunderland verder met een man minder nadat G. Honeyman een rode kaart had gekregen. Het lukte Wycombe Wanderers in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 100e minuut moest Wycombe Wanderers verder met een man minder, nadat M. Bean een tweede gele kaart kreeg. In de 101e minuut werd N. Tyson van Wycombe Wanderers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Wycombe Wanderers met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wycombe Wanderers - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Samuel Wycombe Wanderers
28' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor L. Bolton Wycombe Wanderers
35' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Samuel met assist van P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers 1-0
46' Wissel Sunderland Wissel A. Matthews voor R. James Sunderland
47' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
55' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bean Wycombe Wanderers
61' Wissel Sunderland Wissel D. Watmore voor G. Honeyman Sunderland
68' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor L. Morgan Sunderland
79' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Harriman voor N. Tyson Wycombe Wanderers
86' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor T. Flanagan Sunderland
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
94' Doelpunt Sunderland Doelpunt D. Watmore Sunderland 1-1
98' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor G. Honeyman Sunderland
100' Tweede gele kaart Wycombe Wanderers Tweede gele kaart voor M. Bean Wycombe Wanderers
101' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor N. Tyson Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Sunderland
Opstellingen Wycombe Wanderers - Sunderland
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.