Nabeschouwing Accrington Stanley - Fleetwood Town (5-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Fleetwood Town (5-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 5-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Batty in de 23e minuut, waardoor Fleetwood Town met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 29 minuten was het E. Hamilton die Accrington Stanley op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Accrington Stanley via een goal van C. Bishop in de 46e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 57e minuut was het Fleetwood Town dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van H. Biggins. Na 72 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat L. Coyle de 3-1 wist te scoren. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Bishop die namens Accrington Stanley het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 90e minuut was het Accrington Stanley dat via E. Hamilton de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Nield bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Fleetwood Town 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor D. Batty Fleetwood Town
26' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor G. Garner Fleetwood Town
28' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Hayes Fleetwood Town
29' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt E. Hamilton met assist van C. Bishop Accrington Stanley 1-0
46' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van S. McConville Accrington Stanley 2-0
57' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt H. Biggins met assist van C. Morton Fleetwood Town 2-1
57' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
68' Wissel Accrington Stanley Wissel L. Coyle voor J. Mumbongo Accrington Stanley
72' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt L. Coyle Accrington Stanley 3-1
74' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Lane Fleetwood Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Conn-Clarke voor P. Lane Fleetwood Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor C. Johnson Fleetwood Town
78' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van H. Rodgers Accrington Stanley 4-1
85' Wissel Accrington Stanley Wissel J. OSullivan voor H. Pell Accrington Stanley
89' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Malcolm voor M. Nottingham Accrington Stanley
90' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt E. Hamilton met assist van C. Bishop Accrington Stanley 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Fleetwood Town
Opstellingen Accrington Stanley - Fleetwood Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.