Nabeschouwing Accrington Stanley - Morecambe (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Morecambe (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Morecambe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Ayunga, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Morecambe vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ayunga op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Accrington Stanley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Bishop.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Nottingham de 2-2 maakte voor Accrington Stanley.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Accrington Stanley - Morecambe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Ayunga Morecambe 0-1
26' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Ayunga met assist van C. Stockton Morecambe 0-2
28' Wissel Morecambe Wissel R. Bennett voor L. Gibson Morecambe
35' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-2
38' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor T. Diagouraga Morecambe
49' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Nottingham met assist van S. McConville Accrington Stanley 2-2
46' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Rich-Baghuelou voor C. Bishop Accrington Stanley
63' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor A. Wildig Morecambe
74' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor T. Carson Morecambe
85' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Rich-Baghuelou Accrington Stanley
88' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Butcher Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Morecambe
Opstellingen Accrington Stanley - Morecambe
De opstellingen van Accrington Stanley en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.