Nabeschouwing Accrington Stanley - Oxford United (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 8 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het dinsdag 8 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Oxford United (2-0)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. OSullivan, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Accrington Stanley opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het E. Hamilton die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Accrington Stanley.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Oxford United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. OSullivan Accrington Stanley 1-0
47' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor T. Leigh Accrington Stanley
49' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Williams Oxford United
55' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor M. McGuane Oxford United
55' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor N. Holland Oxford United
64' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor J. OSullivan Accrington Stanley
68' Wissel Oxford United Wissel S. Baldock voor C. Brown Oxford United
75' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
76' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Pell voor T. Leigh Accrington Stanley
91' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt E. Hamilton met assist van R. Sykes Accrington Stanley 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Oxford United
Opstellingen Accrington Stanley - Oxford United
De opstellingen van Accrington Stanley en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Oxford United

Accrington Stanley en Oxford United treffen elkaar in de 32e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Oxford United in de League One vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Accrington Stanley als Oxford United wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 3
Winst Oxford United 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 15e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 5e plaats.