Nabeschouwing Accrington Stanley - Sheffield Wednesday (2-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Sheffield Wednesday (2-3)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Dunkley, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Corbeanu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee F. Kamberi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 33 minuten deed L. Mansell iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Accrington Stanley werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Accrington Stanley dat in de 53e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Mumbongo de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Howard en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Accrington Stanley - Sheffield Wednesday 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Luongo Sheffield Wednesday
13' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt C. Dunkley met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 0-1
20' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt T. Corbeanu met assist van L. Palmer Sheffield Wednesday 0-2
22' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Kamberi met assist van L. Palmer Sheffield Wednesday 0-3
33' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt L. Mansell met assist van R. Sykes Accrington Stanley 1-3
44' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
45' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Mumbongo voor L. Coyle Accrington Stanley
53' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Mumbongo Accrington Stanley 2-3
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Brown voor T. Corbeanu Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Gregory voor F. Kamberi Sheffield Wednesday
77' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Malcolm voor L. Mansell Accrington Stanley
84' Wissel Accrington Stanley Wissel J. OSullivan voor T. Leigh Accrington Stanley
95' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. OSullivan Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Sheffield Wednesday
Opstellingen Accrington Stanley - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Accrington Stanley en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.