Nabeschouwing AFC Wimbledon - Charlton Athletic (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 5 april 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 5 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Inniss in de 56e minuut, waardoor Charlton Athletic met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het J. Stockley die Charlton Athletic op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Z. Robinson namens AFC Wimbledon in de 87e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Wimbledon - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Inniss voor S. Lavelle Charlton Athletic
54' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Dobson Charlton Athletic
56' Rode kaart Charlton Athletic Rode kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
58' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Famewo voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
64' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
69' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van A. Matthews Charlton Athletic 0-1
72' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Mebude voor P. Osew AFC Wimbledon
72' Wissel AFC Wimbledon Wissel N. Guinness-Walker voor D. Csoka AFC Wimbledon
79' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Chislett voor H. Lawrence AFC Wimbledon
84' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
87' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt Z. Robinson met assist van E. Chislett AFC Wimbledon 1-1
92' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Mebude AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Charlton Athletic
Opstellingen AFC Wimbledon - Charlton Athletic
De opstellingen van AFC Wimbledon en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.