Nabeschouwing AFC Wimbledon - Cheltenham Town (2-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 1 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 1 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Cheltenham Town (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Assal, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. Cheltenham Town kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. May, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Cheltenham Town vervolgens op 1-2. Het was A. May die vanaf 11 meter wist te scoren in de 34e minuut.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Cosgrave de 2-2 maakte voor AFC Wimbledon. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AFC Wimbledon - Cheltenham Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Assal met assist van J. Rudoni AFC Wimbledon 1-0
16' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Sercombe Cheltenham Town
26' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Raglan Cheltenham Town
31' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van K. Etete Cheltenham Town 1-1
34' Penalty Cheltenham Town Penalty A. May Cheltenham Town 1-2
47' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. Brown AFC Wimbledon
61' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor G. Marsh AFC Wimbledon
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Cosgrave voor T. Ablade AFC Wimbledon
66' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor R. Hutchinson Cheltenham Town
67' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Chislett voor L. McCormick AFC Wimbledon
69' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Freestone voor R. Hutchinson Cheltenham Town
76' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Ramsey voor K. Etete Cheltenham Town
80' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Cosgrave AFC Wimbledon 2-2
83' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Osew voor C. Alexander AFC Wimbledon
89' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Colkett voor C. Wright Cheltenham Town
96' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Cosgrave AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Cheltenham Town
Opstellingen AFC Wimbledon - Cheltenham Town
De opstellingen van AFC Wimbledon en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.