Nabeschouwing AFC Wimbledon - Plymouth Argyle (0-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Plymouth Argyle (0-1)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 0-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door R. Hardie, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AFC Wimbledon dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE AFC Wimbledon - Plymouth Argyle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor E. Chislett AFC Wimbledon
47' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van J. Wilson Plymouth Argyle 0-1
60' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. McCormick AFC Wimbledon
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Mebude voor E. Chislett AFC Wimbledon
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel N. Guinness-Walker voor C. Alexander AFC Wimbledon
68' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor M. Cooper Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Agard voor L. Jephcott Plymouth Argyle
83' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Csoka voor A. Pressley AFC Wimbledon
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor C. Grant Plymouth Argyle
88' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor R. Hardie Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Plymouth Argyle
Opstellingen AFC Wimbledon - Plymouth Argyle
De opstellingen van AFC Wimbledon en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Plymouth Argyle

AFC Wimbledon en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 2 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 4 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 1
Winst Plymouth Argyle 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 4e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 8e plaats.