Nabeschouwing AFC Wimbledon - Portsmouth (0-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 18 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Portsmouth (0-0)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren AFC Wimbledon en Portsmouth gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Portsmouth kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter James Oldham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE AFC Wimbledon - Portsmouth 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Harness Portsmouth
25' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Woodyard AFC Wimbledon
50' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Romeo Portsmouth
64' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Assal voor A. Mebude AFC Wimbledon
66' Wissel Portsmouth Wissel R. Curtis voor G. Hirst Portsmouth
71' Wissel Portsmouth Wissel S. Williams voor L. Thompson Portsmouth
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Ablade voor O. Palmer AFC Wimbledon
80' Wissel Portsmouth Wissel M. Jacobs voor M. Harness Portsmouth
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel N. Guinness-Walker voor P. Osew AFC Wimbledon
93' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. McCormick AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Portsmouth
Opstellingen AFC Wimbledon - Portsmouth
De opstellingen van AFC Wimbledon en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Portsmouth

AFC Wimbledon en Portsmouth treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Portsmouth in de League One vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Portsmouth favoriet. 8 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 1
Winst Portsmouth 8
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 20e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 9e plaats.