Nabeschouwing Bolton Wanderers - Charlton Athletic (2-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 8 februari 2022 - 21:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 8 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Charlton Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Charles, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Aneke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette W. Aimson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Charles Bolton Wanderers 1-0
33' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
40' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Washington Charlton Athletic
42' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
53' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
55' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. John Bolton Wanderers
60' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor M. Burstow Charlton Athletic
61' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Lavelle voor J. Pearce Charlton Athletic
67' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Dobson Charlton Athletic
68' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Fraser voor A. Gilbey Charlton Athletic
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor O. Afolayan Bolton Wanderers
76' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke met assist van S. Fraser Charlton Athletic 1-1
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor K. Dempsey Bolton Wanderers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor D. Charles Bolton Wanderers
83' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt W. Aimson met assist van A. Morley Bolton Wanderers 2-1
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Charlton Athletic
Opstellingen Bolton Wanderers - Charlton Athletic
De opstellingen van Bolton Wanderers en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.