Nabeschouwing Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons (3-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Milton Keynes Dons geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Eisa, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Sheehan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette A. Bakayoko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Twine de 2-2 maakte voor Milton Keynes Dons. Milton Keynes Dons leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 83 minuten op voorsprong na een goal van H. Boateng: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Bolton Wanderers. Het was A. Baptiste die in de 95e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Coy bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa met assist van M. ORiley Milton Keynes Dons 0-1
30' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Sheehan Bolton Wanderers 1-1
32' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
67' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Bakayoko met assist van D. John Bolton Wanderers 2-1
68' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Baldwin voor T. Watson Milton Keynes Dons
71' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 2-2
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Isgrove voor E. Doyle Bolton Wanderers
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor T. Parrott Milton Keynes Dons
83' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Boateng met assist van D. Harvie Milton Keynes Dons 2-3
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Lee voor J. Sheehan Bolton Wanderers
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor O. Afolayan Bolton Wanderers
92' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Ilunga voor S. Twine Milton Keynes Dons
95' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Baptiste met assist van E. Kachunga Bolton Wanderers 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons
Opstellingen Bolton Wanderers - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Bolton Wanderers en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.