Nabeschouwing Bolton Wanderers - Rotherham United (0-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Rotherham United (0-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door B. Wiles, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Wiles op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Bolton Wanderers - Rotherham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Wood Rotherham United
18' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles Rotherham United 0-1
21' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles met assist van D. Barlaser Rotherham United 0-2
46' Wissel Rotherham United Wissel W. Harding voor C. Ogbene Rotherham United
51' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor D. Barlaser Rotherham United
64' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor O. Afolayan Bolton Wanderers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Lee voor J. Sheehan Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor A. Sarcevic Bolton Wanderers
78' Wissel Rotherham United Wissel K. Sadlier voor W. Grigg Rotherham United
79' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Harding Rotherham United
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Rotherham United
Opstellingen Bolton Wanderers - Rotherham United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Rotherham United

Bolton Wanderers en Rotherham United treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Rotherham United in de League One vond plaats op 25 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Rotherham United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 0
Winst Rotherham United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 3e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 13e plaats.