Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sunderland (6-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur



In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sunderland (6-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 6-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Charles, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Afolayan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee D. Charles zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bolton Wanderers geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Lee. In de 85e werkte D. Batth de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Bolton Wanderers speler D. John, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Martin bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Sunderland
Goals
6
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
96
91
Gevaarlijke aanvallen
35
23
Passes
288
424
Overtredingen
12
14
Buitenspel
3
2
Corners
2
1
Wissels
3
3
LIVE Bolton Wanderers - Sunderland 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Charles met assist van J. Trafford Bolton Wanderers 1-0
42' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van K. Lee Bolton Wanderers 2-0
51' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Charles met assist van O. Afolayan Bolton Wanderers 3-0
53' Wissel Sunderland Wissel J. Clarke voor D. Neil Sunderland
53' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor D. Cirkin Sunderland
59' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt K. Lee met assist van D. Charles Bolton Wanderers 4-0
66' Wissel Sunderland Wissel P. Roberts voor L. Dajaku Sunderland
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor O. Afolayan Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor K. Lee Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor D. Charles Bolton Wanderers
78' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Doyle Sunderland
81' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
84' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
85' Eigen doelpunt Bolton Wanderers Eigen doelpunt D. Batth Bolton Wanderers 5-0
88' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. John met assist van M. Fossey Bolton Wanderers 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Sunderland
Opstellingen Bolton Wanderers - Sunderland
De opstellingen van Bolton Wanderers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Ian Ross Evatt
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
12 Joel Dixon K
27 Alex Baptiste V
15 Will Aimson V
22 Kieran Sadlier M
25 George Thomason M
11 Amadou Bakayoko A
9 Jón Daði Böðvarsson A
Formatie 4-2-3-1
Coach Lee Johnson
Wissels Sunderland
# Speler Pos.
20 Anthony Patterson K
32 Trai Hume V
3 Tom Flanagan V
21 Alex Pritchard M
77 Patrick Roberts M
10 Aiden O'Brien A
25 Jack Clarke A
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Sunderland

Bolton Wanderers en Sunderland treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Sunderland in de League One vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bolton Wanderers 0
Winst Sunderland 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 15e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bolton Wanderers - Sunderland Opstelling Bolton Wanderers Opstelling Sunderland Live Bolton Wanderers - Sunderland Live Bolton Wanderers - Sunderland kijken Bolton Wanderers - Sunderland kijken Live Bolton Wanderers - Sunderland stream Bolton Wanderers - Sunderland Fox Sports Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sunderland Uitslag Bolton Wanderers - Sunderland Statistieken Bolton Wanderers - Sunderland League One 2021/2022 Bolton Wanderers - Sunderland wedden Bolton Wanderers - Sunderland gokken Bolton Wanderers - Sunderland Unibet